Mäklarappen kan med sin unika modell erbjuda dig som kund en rad fördelar andra helt enkelt inte har möjlighet att göra, oavsett om du vill sälja eller går i köptankar. För säljaren blir processen tydligare, snabbare och billigare. För köparen blir allting snabbare och smidigare.

Vi vill genom att digitalisera stora delar av processen underlätta för dig som kund. Målet är att all dokumentering, all kommunikation och all löpande information ska ske via våra digitala processer, men att alltid behålla mäklaren i centrum av affären mellan säljare, mäklare och köpare.

Säljaren kan i realtid följa alla steg i processen genom Mäklarappens patenterade funktion tidslinjen. Vilka moment som är avklarade och vad som är nästa steg samt vad du har att vänta längre fram. Så som avtal, foto och objektsbeskrivningar. Alla dokument kring objektet och säljprocessen listas på ett överskådligt sätt. Vår produkt ersätter den traditionella “säljpärmen” och samlar allt som du behöver i ett system.

Överblicken över processen skapar transparens både för dig som säljare och mäklaren och minimerar risken för missförstånd och fördröjningar.

Köpare kan genom våra digitala lösningar, exklusivt framtagna för Mäklarappens kunder, ständigt hålla sig uppdaterade om vad som händer på marknaden. På sina egna villkor.

Oavsett vad du söker kan Mäklarappen hjälpa dig att på ett snabbt och pricksäkert sätt finna ditt drömboende. Som kund hos Mäklarappen kan ni vara trygga i att affären sköts på bästa sätt genom att alltid veta vad som kommer härnäst och vad som förväntas av dig.

Mäklarappens mäklare kommer ge dig högsta service samt en snabb och flexibel försäljning.